Next Level Burger

Bend, Oregon

Nestled nicely in a compact 1,700 square foot space in Century Center (next to Backporch Coffee Roasters), Next Level Burger offers a welcoming, healthy and tasty dining experience - one that is good for the planet as well as the patrons. Cierra deGruyter is the mastermind behind NLB’s overall completed look, with design assistance from Rachel Stemach and Charmaine Manley.

 

The clients integrated LED lighting, recycled dining furniture, compost/recycling, low VOC finishes, and water-efficient plumbing fixtures, whenever possible. Maximum capture of natural daylight within all spaces was a primary focus, as well as keeping the open and voluminous exposed roof framing above. The kitchen, prep area, cooler, and office all feature excellent flow and space efficiency.

 

Every inch is utilized on the highly efficient floor plan to save the restaurant on wasted space. Fifty dining patrons can comfortably enjoy the main dining room and along the back hallway.

541.647.5661

550 SW Industrial Way, Suite 135

Bend, Oregon 97702

Next Level Burger

Nestled nicely in a compact 1,700 square foot space in Century Center (next to Backporch Coffee Roasters), Next Level Burger offers a welcoming, healthy and tasty dining experience - one that is good for the planet as well as the patrons. Cierra deGruyter is the mastermind behind NLB’s overall completed look, with design assistance from Rachel Stemach and Charmaine Manley.

 

The clients integrated LED lighting, recycled dining furniture, compost/recycling, low VOC finishes, and water-efficient plumbing fixtures, whenever possible. Maximum capture of natural daylight within all spaces was a primary focus, as well as keeping the open and voluminous exposed roof framing above. The kitchen, prep area, cooler, and office all feature excellent flow and space efficiency.

 

Every inch is utilized on the highly efficient floor plan to save the restaurant on wasted space. Fifty dining patrons can comfortably enjoy the main dining room and along the back hallway.